Acnebehandelingen

Acne is meestal gerelateerd aan de puberteit. Maar acne kan ook bij volwassenen veel ongemak veroorzaken. Gelukkig kunnen we dit probleem goed behandelen. De effectieve producten die we in de woonkamer gebruiken, kunnen ook thuis worden gebruikt. Dit garandeert een optimaal resultaat. We reinigen de huid zachtjes maar effectief en verwijderen onzuiverheden. Natuurlijk, op een hygiënische en veilige manier. Littekens worden vermeden en de huid herstelt snel.

Combineert een acnebehandeling met een peeling voor een diepe reiniging. Wij passen de peeling persoonlijk aan op uw huidtype.

Gezichtsmassage

Hoe gaat u te werk? We beginnen niet met een behandeling, we praten graag met je. Wat zijn je wensen en verwachtingen? Door middel van een huidmeting waarbij de PH-waarde en het vocht- en vetgehalte worden gemeten, houden we de conditie van uw huid nauwlettend in de gaten. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarin we onze producten perfect combineren om het beste resultaat te bereiken.

Met de geselecteerde producten doorlopen we alle stappen van de laatste gezichtsverzorging: reiniging, peeling, stimulatie, reparatie en bescherming. Bij behandelingen die 60 minuten of meer duren, verwijderen we ook onzuiverheden en verwijderen we de wenkbrauwen. Daarna kunt u genieten van een ontspannende decolleté en gezichtsmassage.

Bindweefselmassage

Een effectieve massage die de huid direct verstevigt.

Wij zijn experts op het gebied van de beroemde bindweefselmassage. Ervaar deze speciale manier om uw huid te verbeteren. Een effectieve massage die de huid direct verstevigt. Ontdek onze ervaring tijdens een behandeling met een Hannah Connective Tissue Massage. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de huid, verbetert de structuur van de huid, vermindert verstoppingen en versterkt het bindweefsel. Bij een slechte huidcirculatie kunnen rimpels, acne en verklevingen optreden. Door de bloedcirculatie te stimuleren is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen, wat de conditie van de huid aanzienlijk verbetert. Naast al deze voordelen is de massage aangenaam en ontspannend.