Waxen Den Haag

Goedkoop laten waxen in Den Haag

Waxen in Den Haag kan bij verschillende schoonheidssalons. Als u weinig pijn wilt ervaren tijdens het waxen dan raden wij u aan om een afspraak te maken bij Ava’s Beautybar. In deze schoonheidssalon wordt namelijk gebruik gemaakt van een uniek samengestelde waxlijn. Deze waxlijn is zelf samengesteld door de salon. Wat maakt deze waxlijn uniek? Het grootste voordeel is dat de wax zich alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Dit leidt tot een stuk minder pijn tijdens de behandeling.

Zeer goede klantbeoordelingen

Ava’s Beautybar heeft inmiddels een grote klantenkring. Al deze klanten zijn zeer te spreken over de behandeling(en) die zij hebben ondergaan. Zo kunt u op de website van de salon een hoop recensies vinden. Zo zeggen klanten onder andere het volgende: “Schoon en verzorgd” en “Jullie zijn flexibel, rustig en aardig”. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u op professionele wijze geholpen wordt als u een bezoek brengt aan deze salon.

 Waxen Den HaagAfspraak maken voor waxen in Den Haag

Wilt u zich laten waxen in Den Haag? Een afspraak maken is in dat geval noodzakelijk. Dit kan middels het online boekingsformulier. U vindt dit formulier onder het menukopje “Boek nu”. Vink de behandelingen die u wilt ondergaan aan en geef vervolgens aan op welk tijdstip de afspraak ingepland moet worden. Op de afgesproken tijd bent u welkom in de schoonheidssalon in Den Haag. Ervaar hoe het is om een behandeling te ondergaan, zonder dat het veel pijn doet. Tot ziens bij Ava’s Beautybar!

Afspraak maken