Schoonheidssalon Den Haag

Professionele schoonheidssalon in Den Haag

Als u op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon in Den Haag of omgeving dan kan het lastig zijn een goede keuze te maken. Er zijn tegenwoordig enorm veel schoonheidssalons actief namelijk. U vraagt zich waarschijnlijk af welke salon de beste is. Een schoonheidssalon die zeer goed aangeschreven staat is Ava’s Beautybar. In deze salon kunt u terecht voor allerlei soorten behandelingen. U kunt hierbij denken aan make-up, Fillers, Lipolyse, PRP en Botox bijvoorbeeld.

Waxen in de schoonheidssalon

Wilt u op bepaalde plekken haar kwijt? Kies dan voor één van de waxbehandelingen bij Ava’s Beautybar. Deze salon maakt gebruik van een speciaal samengestelde wax. Deze wax blijft niet plakken aan de huid omdat de wax zich alleen aan de haartjes hecht. Deze techniek zorgt ervoor dat het waxen een stuk minder pijnlijk verloopt.

Schoonheidssalon Den HaagLashbar in de schoonheidssalon

Neem plaats in de Lashbar als u met uw wimpers aan de slag wilt. Aan het begin van de behandeling wordt er eerst gekeken naar de vorm van uw gezicht en ogen. Daarna wordt de krul en lengte besproken. Ieder mens is uniek en bij iedereen wordt er dan ook een andere krul en lengte toegepast. Met speciale lijm wordt de behandeling vervolgens voortgezet. Deze lijm bevat geen formaldehyde en blijft flexibel en zacht. Groot voordeel hiervan is dat uw eigen wimpers niet zullen beschadigen.

Make-upbar in de schoonheidssalon

Wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van make-up? Maak dan een afspraak voor een behandeling en adviesgesprek in de make-upbar. Ook daarvoor kunt u terecht bij de schoonheidssalon in Den Haag.

Afspraak maken