Ontharen Rotterdam

Goedkoop ontharen in Rotterdam

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Rotterdam waar ontharen niet de hoofdprijs kost? Heeft u weleens gehoord van Ava’s Beautybar? In deze Rotterdamse schoonheidssalon kunt u goedkoop ontharen zonder dat u ver hoeft te reizen. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke delen van uw lichaam u wilt laten ontharen. Dit kan bijvoorbeeld uw kin , voorhoofd of borst zijn bijvoorbeeld. Ontharen is niet iets dat alleen voor vrouwen is weggelegd, ook mannen zijn van harte welkom bij Ava’s Beautybar in Rotterdam.

Scherpe tarieven

Ava’s Beautybar werkt met zeer scherpe tarieven als het gaat om ontharen in Rotterdam. Voor minder dan 10 euro kunt u al delen van uw lichaam laten ontharen. Ontharen in Rotterdam hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Wilt u ontdekken wat het ontharen van bepaalde lichaamsdelen kost? Open dan de prijslijst via de website van Ava’s Beautybar. Afhankelijk van uw budget kunt u vervolgens zelf bepalen welke delen u wel en niet laat ontharen.

  Ontharen RotterdamOnline afspreken

Een afspraak inplannen is bij Ava’s Beautybar heel eenvoudig, dit doet u namelijk online. Onder het kopje “Boek nu” kunt u aangeven welke behandelingen u wenst. Daarna geeft u aan op welke dag en welk tijdstip u het beste uitkomt. Zodra u een bevestiging heeft ontvangen per e-mail is de afspraak bij Ava’s Beautybar definitief vastgelegd. Op de afgesproken dag wordt ontharen in Rotterdam een feit voor u. U zult ervaren dat ontharen veel minder pijn doet dan u misschien denkt. De kans is dan ook groot dat u in de toekomst ook voor een ontharingsbehandeling zult kiezen.

Afspraak maken