Beautysalon Rotterdam

Beautysalon Rotterdam met eindeloze mogelijkheden

Er zijn tegenwoordig tal van beautysalons in Rotterdam. Er zijn echter maar weinig beautysalons die een totaalaanbod hebben op het gebied van schoonheid. Zo kunt u bij Ava’s Beautybar kiezen uit tientallen verschillende behandelingen. Het voordeel hiervan is dat er altijd wel een behandeling te vinden is die bij u past. Zowel vrouwen als mannen kunnen kiezen uit verschillende schoonheidsbehandelingen.

Waxen 

Zo kunt u ervoor kiezen om één of meerdere delen van uw lichaam te laten waxen. Ava’s Beautybar maakt gebruik van een speciale wax, welke zich alleen in de haartjes hecht. Het grote voordeel hiervan is dat de wax niet aan de huid blijft plakken. In combinatie met de correcte waxtechniek is waxen een stuk minder pijnlijk dan u misschien denkt.

Beautysalon RotterdamMake-upbar

Naast waxen kunt u ook kiezen voor een behandeling in de make-upbar. In deze bar zijn professionele visagisten aanwezig die u graag alles vertellen over make-up. U kunt zich uiteraard laten opmaken, maar ook het advies dat u kunt inwinnen is erg interessant. U kunt hierdoor thuis ook aan de slag met make-up, zodat u er stralend uitziet!

Online afspraak inplannen

Via internet kunt eenvoudig een afspraak inplannen bij de beautysalon te Rotterdam. Of u nu een afspraak wilt inplannen voor de make-upbar, voor een wax-behandeling of botox-behandeling, het kan allemaal via het online formulier. Groot voordeel van het formulier is dat u direct ziet wat een behandeling kost. Daarnaast krijgt u direct inzicht in de dagen en tijdstippen die nog beschikbaar zijn. Een afspraak bij de beautysalon in Rotterdam is dan ook binnen 5 minuten gemaakt!

Afspraak maken